Klottersanering i Ed, Munkedal, Hedekas, Uddevalla, Ljungskile, Lysekil, Smögen & Sotenäs

Söbbön Städ & Fönsterputs

Klotter är ett tråkigt och ständigt växande problem. Tar man inte bort klottret snarast är risken väldigt stor att det drar till sig ännu mer klotter. När en klottrare ser att klotter får sitta kvar länge lär de sig det och vet då ofta vart någonstans klottret får synas länge. Med klottersanering undviker man också att klotter drar till sig mer klotter för klottrarna konkurrerar ofta med varandra. Söbbön Städ & Fönsterputs utför klottersanering i Ed, Munkedal, Hedekas, Uddevalla, Ljungskile, Lysekil, Smögen & Sotenäs

Förutom att det ser tråkigt ut kan klottrarnas färg dra sig in i underlaget och förstöra det så att det så småningom behövs en mer omfattande renovering av ytan.

Söbbön Städ & Fönsterputs utför klottersanering

För att inte förvärra skadan inleder vi varje klottersanering med en bedömning av underlag, färg och vilken sorts färg klottraren använt. Därefter väljer vi ut rätt metod och medel för vår klottersanering.

Söbbön Städ & Fönsterputs använder medel för klottersanering som är effektiva men samtidigt bra miljöval! Detta för att ha så låg påverkan som möjligt på yta, personal och miljö. Söbbön Städ & Fönsterputs gör en grundlig klottersanering med avancerad teknik och får fram den fina ytan under igen. Som att inget hade hänt!

Du kan alltid lita på att vår personal har lång erfarenhet och rätt kompetens för sitt arbete.

Klottersanering i Ed, Munkedal, Hedekas, Uddevalla, Ljungskile, Lysekil, Smögen & Sotenäs

Anlita Söbbön Städ & Fönsterputs

Söbbön Städ & Fönsterputs hjälper dig med effektiv klottersanering. Vi kan inte stoppa klottrarna men vi kan i alla fall återställa ytan de klottrat på.

Vi utgår från Hedekas men utför klottersanering, fasadtvätt, städ och fönsterputs i ett stort område i Norra Bohuslän. För oss på Söbbön Städ & Fönsterputs står alltid kunden i centrum och vi är lyhörda för önskemål. Så kontakta oss när du behöver en professionell klottersanering.

Klottersanering i Ed, Munkedal, Hedekas, Uddevalla, Ljungskile, Lysekil, Smögen & Sotenäs.

    Snabbanslutning