Kontorsstäd för företag i Ed, Munkedal, Hedekas, Uddevalla, Ljungskile, Lysekil, Smögen & Sotenäs

Vi vet att tid är pengar för företag. Och sin tid vill man inte slösa på kontorsstäd när man istället kan lägga det på verksamheten. Anlita Söbbön Städ & Fönsterputs så sköter vi ert kontorsstäd så att det alltid är städat och fräscht inför arbetsdagen. Vi utför kontorsstäd i hela norra Bohuslän. De flesta företag som Söbbön Städ & Fönsterputs utför kontorsstäd hos finns i: Ed, Munkedal, Hedekas, Uddevalla, Ljungskile, Lysekil, Smögen & Sotenäs

I miljöer där många människor befinner sig så har det en tendens att kunna bli riktigt smutsigt och stökigt på kort tid. Ge dina anställda en trevlig och produktiv arbetsmiljö med god trivsel genom att anlita regelbundet kontorsstäd utförd av ett professionellt städföretag.

En ren och dammfri arbetsplats är inte bara bra för trivseln utan också för personalens hälsa. Så är kontoret dammigt och smutsigt drar det till sig bakterier. Och smittor sprider sig då lätt genom arbetsverktyg, toaletter och dörrhandtag som alla använder flera gånger dagligen. Kontorsstäd är det bästa sättet att undvika smittspridning och sjukskrivningar på arbetsplatsen!

Dessutom, en annan effekt som kontorsstäd kan få på personalen är att de själva blir mer medvetna om att hålla ordning på sina saker.

Söbbön Städ & Fönsterputs utför kontorsstäd i norra Bohuslän

Söbbön Städ & Fönsterputs anpassar vårt kontorsstäd efter önskemål och behov. Det vanligaste som vi utför i ett kontorsstäd är att vi dammsuger golv och mattor, dammtorkar fria ytor och arbetsstationer. Vi rengör också dörrar, hyllor och bänkar samt putsar speglar. Vi kollar också över helheten och tar bort eventuella fläckar och tömmer papperskorgar.

I kontorsstäd av Söbbön Städ- och fönsterputs så ingår alltid rengöring av toaletter, handfat och diskbänkar. Någon gång per år så kan vi komplettera med fönsterputs och städning inuti skåp om ni önskar.

Söbbön Städ & Fönsterputs – vi utför kontorsstäd för företag i Ed, Munkedal, Hedekas, Uddevalla, Ljungskile, Lysekil, Smögen & Sotenäs

Vi på Söbbön Städ & Fönsterputs har jobbat med kontorsstäd länge. Vi vet hur det brukar se ut och fungera på arbetsplatser. Därför vi bedriver vår uppskattade verksamhet med kontorsstäd för företag. Söbbön Städ & Fönsterputs utför kontorsstäd i norra Bohuslän.

Välkommen att kontakta oss när det är dags att fräscha upp arbetsplatsen med kontorsstäd!

    Snabbanslutning