Städföretag för privatpersoner och företag i Ed, Munkedal, Hedekas, Uddevalla, Ljungskile, Lysekil, Smögen & Sotenäs

Söbbön Städ & Fönsterputs

Låt vårt städföretag ta hand om städningen så att du kan fokusera på andra viktiga saker! Vi vet att det är svårt att hinna med livspusslet så att låta ett städföretag hålla ditt hem eller arbetsplats städat och fräscht är ett klokt beslut som du inte kommer att ångra. Söbbön Städ & Fönsterputs är ett städföretag för privatpersoner och företag i Ed, Munkedal, Hedekas, Uddevalla, Ljungskile, Lysekil, Smögen & Sotenäs

Varje städuppdrag är för oss lika unikt som varje människa eller företag. Söbbön Städ & Fönsterputs är ett städföretag som anpassar vårt arbete efter dina önskemål och behov! Veckostädning, månadsstädning eller en större storstädning, det bestämmer du själv!

Vi piffar till ditt hus eller lägenhet så att det blir trivsamt och skönt att komma hem till en nystädad bostad utan damm och smuts. Eller så kan vi hålla arbetsplatsen fräsch med vårt kontorsstäd. Så att anlita ett städföretag kan vara något av det bästa du någonsin gjort!

Söbbön Städ & Fönsterputs

– städföretag för privatpersoner och företag i Ed, Munkedal, Hedekas, Uddevalla, Ljungskile, Lysekil, Smögen & Sotenäs

Söbbön Städ & Fönsterputs är ett städföretag som putsar fönster, speglar och glas i ditt hem eller på arbetsplatsen skinande rent. Vi utför golvrengöring på trägolv, betong och klinker och alltid med toppresultat! Förutom fönsterputs och golvstädning så städar vi hela hemmet med till exempel dammtorkning och badrumsstäd.

Utöver detta erbjuder vi bland annat flyttstädning och skräddarsydd kontorsstädning. Och om fasaden behöver rengöras eller klotter saneras så kontaktar ni Söbbön Städ & Fönsterputs! Vårt städföretag tar sig an det mesta, det är bara att fråga så löser vi det. Alla i vår personal är kompetenta, noggranna och vänliga. Våra skur- och putsmedel är bra miljöval för att göra vår klimatpåverkan så liten som det går. För att inte slösa på resurser så använder vi så lite vatten som möjligt.

Söbbön Städ & Fönsterputs

Söbbön Städ & Fönsterputs är ett städföretag som utgår från Hedekas, men vi utför våra städtjänster i hela norra Bohuslän. Vi vill skräddarsy våra städtjänster efter dig och dina behov så låt vårt städföretag göra skinande rent!

    Snabbanslutning